понедељак, 27. фебруар 2012.

MUNDANI CIKLUSI

Marsova sinodička opzicija

Mundana astrologija, osim tehnika ulaska Sunca u kardinalne znake, konjunkcija i opozicija hronokratora Jupitera i Saturna, poznaje još jednu vrlo bitnu tehniku, sinodičke konjunkcije i opozicije. Radi se o odnosu Sunca sa planetama kroz sistem konjunkcija/opozicija naravno sa superiornim planetama, jer sa inferiornim može imati samo konjunkciju. 
Marsovi sinodički ciklsi bilo konjunkciski, bilo opozicioni, uvek se na mundanom planu odraze kroz destruktivne događaje, čak se opozicioni odražavaju daleko razornije, jer se dešavaju na polovini ciklusa retrogradnosti.
U vreme NATO agresije, koja se desila pod Marsovom retrogradnošću, opozicioni sinod se dogodio u drugoj polovini aprila, i tad je učinjeno nešto bez presedana u svetskoj istoriji, domaći zlošinci su podmetnuli zaposlene u RTS-u Nato zlikovcima, kao žrtve. Ništa čudno s’obzirom da je Mars planeta bez svesti, suludi malefik kome je samo ubijanje važno, a koji svoje zadovoljstvo i poziciju dobija kod manipulaciji sklonog Saturna egzaltirajući se u Jarcu.
Ovogodišnja sinodička opozicija počela je 24.02.2012. i u skladu sa prošlogodišnjom opozicijom hronokratora iniciraće finalni sukob  za dominaciju nad Centralnom Azijom.
Dan uoči predsedničkih izbora u Rusiji, aspekt kulminira totalnim poravnanjem opozicije, i sve je spremno da sukob krene čim Sunce uđe u Ovna i označi početak nove solarne godine, inače osnovnog mundanog parametra jačeg od horoskopa proglašenja država, saveza, inaguracija kraljeva i predsednika i stvaranja država. Na dešavanja će se odraziti potpaljivanjem Ruske opozicije protiv Putina i pokušajem izazivanja sukoba unutar Rusije i ruske vladajuće strukture.
Takođe ova sinodička opozicija Marsa dešavaće se tokom dvostruke Marsove revolucije u natalu trenutnog USA pajaca poznatijeg kao Barak Husein Obama. Ljudima se tad dešavaju situacije opasne po život, a kako je pomenuti zadužen za preveliki broj duša, pitanje je u šta će uvaliti svet. 
Sve u svemu, svet je zreo za jedan globalni sukob, koji će se odigravati na teritoriji drevne Persije, sada Irana, Sirije, i prostranstava Centralne Azije sve do Kaspiskog Mora. 
USA i Rusija, ali i Kina se uveliko pozicioniraju za predstojeće događaje, trenutno kroz naoružavanje saveznika,ali i podizanje spremnosti svojih armija da brzo reaguju.
Sudar je neminovan, dešava se malo dalje od nas, i neverujem da će mo u ovom delu Evrope osetiti prevelike posledice, ali dobro bi bilo zadržati svesnu pribranost da se u ovako nešto ne treba mešati. 


Нема коментара:

Постави коментар