Usluge-izrada horoskopa

Astrološke usluge

Astrološka konsultacija, odnosno analiza natalne karte (izrada horoskopa), podrazumeva obradu životnih oblasti koje su najbitnije za kavalitetno funkicionisanje čoveka. U određim momentima života desi se "gubitak kompasa", nerazumevanje situacije i ponavljanje neuspeha. Astrologija pomaže da se jasno sagleda situacija, uzroci i posledice, kao i najpovoljniji termin za delovanje.
Predmet konsultacije može biti svaka oblast života, vezana za klijenta lično, kao i članove porodice. Najvažnija stvar, sa strane klijenta jeste da postavi sva ona pitanja koja mu padnu napamet, i da time preispita svoj natalni horoskop, odnosno da se suoči sa svim potencijalima i slabostima, kako bi mogao da sam donese valjane odluke.
Predviđanja za period 2-3 godine su sastavni deo tumačenja svakog natalnog hroskopa.
Konsultacije su moguće lično, a za sve one koji su van Beograda ili u inostranstvu moguće su putem telefona ili  skype-a.
Cena konsultacija
-KOMPLETNA ANALIZA  NATALNE KARTE   
-UPOREDNI HOROSKOP
-6000,00 din – kada klijent ima konsultaciju prvi put ( usmene/lične ili tel/skype, konsultacije u trajanju od  60 min. prosek)

-PERIODIČNE KONSULTACIJE
- 6000,00 din ( usmene/lične ili tel/skype, konsultacije u trajanju do 60  min.  )


-PITANJA - jedno konkretno pitanje (jasno definisano) - 2500 dinara - odgovor se dostavlja e-mailom. Pitanja se šalju na mail: ritamvremena@gmail.com 
Rok za odgovor na pitanje je do tri radna dana od uplate.


-Način plaćanja: za Srbiju; uplatom u banci,  za inostranstvo:
                                   Western Unionom,    

-ZAKAZIVANJE- Telefon/Viber +381 63 359 260 ili na mail: mihailo.cukic@gmail.com