Usluge-izrada horoskopa

Astrološke usluge

Astrološka konsultacija, odnosno analiza natalne karte (izrada horoskopa), podrazumeva obradu životnih oblasti koje su najbitnije za kavalitetno funkicionisanje čoveka. U određim momentima života desi se "gubitak kompasa", nerazumevanje situacije i ponavljanje neuspeha. Astrologija pomaže da se jasno sagleda situacija, uzroci i posledice, kao i najpovoljniji termin za delovanje.
Predmet konsultacije može biti svaka oblast života, vezana za klijenta lično, kao i članove porodice.
Najvažnija stvar, sa strane klijenta jeste da postavi sva ona pitanja koja mu padnu napamet, i da time preispita svoj natalni horoskop, odnosno da se suoči sa svim potencijalima i slabostima, kako bi mogao da sam donese valjane odluke.

Predviđanja za period 2-3 godine su sastavni deo tumačenja svakog natalnog hroskopa.

Termini su u kancelariji ili online, po dogovoru. 


Cena konsultacija

-KOMPLETNA ANALIZA  NATALNE KARTE   
-UPOREDNI HOROSKOP
-6000,00 din – kada klijent ima konsultaciju prvi put ( usmene/lične ili tel/skype, konsultacije u trajanju od  60 min. prosek);( za online konsultacije uplata najmanje 24 h pred termin smatra se potvrdom rezervacije termina).

Prvo se vrsi provera tacnosti vremena rodjenja.  Zatim se tumace natalne osobine kroz: zdravstvenu, porodicnu, imovinsku i poslovnu situaciju; odnose sa porodicom i bitnim osobama (ovde se uradi uporedna karta), potom tumacenje buducih ciklusa sa naglasenim godinama i periodima koje su krizne ili donose promene. I naravno odgovore na neka Vasa pitanja koja nisu obuhvacena prethodnim.
 

-PERIODIČNE KONSULTACIJE
- 6000,00 din ( usmene/lične ili tel/skype, konsultacije u trajanju do 60  min.  )


-PITANJA - jedno konkretno pitanje (jasno definisano) - 2500 dinara - odgovor se dostavlja e-mailom. Pitanja se šalju na mail: ritamvremena@gmail.com 
Rok za odgovor na pitanje je do tri radna dana od uplate.


-Način plaćanja: za Srbiju; uplatom u banci,  
                                   za inostranstvo:
                                   Moneygram,
                                  Riamoneytransfer 
   
-ZAKAZIVANJE- Telefon/Viber +381 63 359 260 ili na mail: mihailo.cukic@gmail.com